Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstartikelen assortment Bauwens Philip

Kerstartikelen

Bij Bauwens Philip in Evergem kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Bauwens Philip terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Bauwens Philip

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Bauwens Philip in Evergem de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bauwens Philip

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Oost Vlaanderen bij Bauwens Philip zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bauwens Philip in Evergem helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

Bauwens Philip

Goeiingen 20
Evergem, 9940

09 357 24 57info@philipbauwens.be

Rating