Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstshow assortment Bauwens Philip

Kerstshow

Bij Bauwens Philip in Evergem kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Bauwens Philip

Bauwens Philip heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bauwens Philip.

Wilt u weten of Bauwens Philip in Evergem de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bauwens Philip

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Bauwens Philip? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Bauwens Philip in Oost Vlaanderen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bauwens Philip in Evergem.

Bauwens Philip

Goeiingen 20
Evergem, 9940

09 357 24 57info@philipbauwens.be

Rating