Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstshow assortment Bellis Jardinerie

Kerstshow

Bij Bellis Jardinerie in Mouscron kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Bellis Jardinerie

Bellis Jardinerie heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bellis Jardinerie.

Wilt u weten of Bellis Jardinerie in Mouscron de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bellis Jardinerie

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Bellis Jardinerie? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Bellis Jardinerie in Henegouwen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bellis Jardinerie in Mouscron.

Bellis Jardinerie

Chée de Lille 333
Mouscron, 7700

0032 56 34 30 34bellis@skynet.be