Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Bellis Jardinerie

Kerstverlichting

Bij Bellis Jardinerie in Mouscron kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Bellis Jardinerie hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Bellis Jardinerie.

Kerstverlichting kopen bij Bellis Jardinerie

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Bellis Jardinerie in Mouscron de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bellis Jardinerie

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Henegouwen bij Bellis Jardinerie zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Bellis Jardinerie in Mouscron helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Bellis Jardinerie

Chée de Lille 333
Mouscron, 7700

0032 56 34 30 34bellis@skynet.be