Vind jouw tuincentrum

Bezoek dit jaar weer een prachtige kerstshow

De kerstdagen staan alweer voor de deur en dit betekent dat veel tuincentra weer worden omgetoverd tot een waar kerstparadijs! Tijd om de leukste kerstversiering te scoren dus. Naar welke kerstshow gaat u dit jaar?

Magische kerstshows

In veel tuincentra vindt rond deze tijd een magische kerstshow plaats. Hier kunt u de kersttrends van 2017 ontdekken en inspiratie opdoen. Een kerstshow heeft meestal een bepaald thema en alle kraampjes staan in teken van dit thema. Daarnaast vinden er vaak leuke optredens en workshops plaats en zijn er hapjes aanwezig. De ideale voorbereiding op de kerst dus! Kies een tuincentrum bij u in de buurt en bekijk wat voor kerstshow er dit jaar plaatsvindt!

Wat kunnen we verwachten in 2017?

Op de kerstshows in 2017 zult u zich geen moment vervelen. Het belooft wederom spectaculairder te worden dan voorgaande jaren; u zult meer glitter & glamour gaan zien en nieuwe technische snufjes zullen u wegvoeren naar een droomwereld. Wat betreft de kersttrend van 2017: het rood-goud lijkt een beetje verdreven te zijn. Wit en lichtblauw zijn dit jaar veel populairder. We zien veel dieren voorbij komen, zoals beren, rendieren en vogels. Wij zijn er klaar voor! En u?