Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Creëer sfeer met de ideale tuinverlichting

De lente is weer begonnen en het liefst genieten we zo lang mogelijk van mooie avonden in de tuin. Tot ver na zonsondergang willen we buiten zijn, het liefst met een drankje in de hand en een knapperend vuurtje erbij om lekker warm te blijven. Met de juiste tuinverlichting kan je zo lang als je wilt genieten van je tuin, ook als de dagen straks weer korter worden.

Verlicht donkere hoekjes met grondspots

Elke tuin heeft donkere hoeken die lastig te verlichten zijn. Tegenwoordig zijn er verschillende grondspots op de markt die ook geschikt zijn voor buitengebruik. Met grondspots verlicht je elk donker hoekje en kan je grote planten, een mooie boom of zelfs een sculptuur in de spotlights zetten. Door te spelen met het gebundelde licht dat een grondspot geeft creëer je een bijzondere sfeer in je tuin en zijn duistere plekken verleden tijd!

Klassiek gezellig met tuinlantaarns

Kaarsen zijn erg gezellig maar geven weinig licht en waaien snel uit. Een tuinlantaarn geeft helder licht en creëert een knusse sfeer. Tuinlantaarns zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen. Van klassieke hanglantaarns tot moderne strakke exemplaren met sensoren. Buitenlampen met sensoren zijn ideaal voor wie zorgeloos tot in de late uurtjes van het buitenzijn wil genieten. Er zijn buitenlampen met sensoren die reageren op beweging maar ook buitenlampen met sensoren die automatisch aangaan als de duisternis invalt. Je hoeft dus niet eens meer van de comfortabele loungeset af te komen om de verlichting te regelen!

Duurzaam met solarlampen

Op het gebied van tuinverlichting zijn solarlampen de duurzame lampen van de toekomst. Solarlampen zijn lampen die werken op zonne-energie. In de lamp zijn zonnepaneeltjes verwerkt die gedurende de dag genoeg energie opwekken om de lampen de hele avond te laten branden. Goed voor het milieu, en ook nog eens gezellig! Een bijkomend voordeel is dat solarlampen niet aangesloten hoeven te worden op het lichtnet. Stopcontacten zijn dus niet nodig, en ook lelijke verlengsnoeren zijn verleden tijd. Met solarlampen creëer je licht waar je maar wilt, zonder extra energiekosten. Een win-win situatie!