Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dit zijn de trends onder de smart home oplossingen voor huis en tuin

De smart home oplossingen zijn in Nederland op steeds meer plekken te vinden. Daarbij zijn er ook steeds meer geweldige merken die de meest diverse producten ontwikkelen. Je kunt je huis hierdoor van steeds meer smart home oplossingen voorzien en hierbij kun je verdwaald raken in al die verschillende merken en  producten. Het kan dan ook leuk zijn om zo nu en dan eens te lezen wat nou de trends zijn onder de smart home oplossingen voor huis en tuin. In dit artikel bespreken we twee smart home oplossingen die op dit moment helemaal hip zijn! Waarom zijn ze een trend en wat doen ze precies? 

De Tado slimme thermostaat!

Tijdens die koude wintermaanden die eraan zitten te komen is er niets fijners dan heerlijk warm op de bank kunnen zitten! Gezellig met de kerstboomverlichting aan, terwijl de sneeuw op de ramen valt! Daarvoor is het natuurlijk ideaal als je een slimme thermostaat hebt die zich helemaal aanpast op wat jij op dat moment nodig hebt. Met deze slimme thermostaat van Tado bedien je met één knop de hele kamer. Deze slimme thermostaat leert ook van jouw acties en past zich hier automatisch op aan. Hierdoor weet jij zeker dat deze slimme thermostaat zich volledig aanpast op wat jij nodig hebt gedurende de koude wintermaanden. Ideaal voor jou en je gezin. De Tado slimme thermostaat is al te verkrijgen vanaf €139!

Rook melder

De Honeywell Evohome

De Honeywell Evohome rookdetector is een zeer handige aanvulling op je smart home systemen. Vooral nu de kachel weer aan gaat, de kaarsjes met kerst zullen branden en er met oud & nieuw weer de nodige vuurpijlen in het rond zullen vliegen. Uiteraard is de  rookdetector van Honeywell evohome altijd een goede aanvulling. Deze detector is namelijk een optisch. Dit betekent dat hij allerlei soorten rook van een afstand kan traceren en dus sneller, maar accurater,  reageert dan een normale rookdetector. Dit maakt deze rookdetector, die ook signaaltjes stuurt naar je app, een zeer veilige aanvulling op je smart home systemen. Dit zijn de twee producten die op dit moment een grote trend vormen! Ze zijn een goede aanvulling op uw huis en helpen u met gemak de gure winter door.

Bol AlgemeenBol Algemeen