Vind jouw tuincentrum

DIY: de zomer in huis!

De zomer staat voor de deur, eindelijk! Voor velen is dit het favoriete seizoen. Heerlijk de tuin in en genieten van het mooie weer. Maar als het dan een keertje regent, wilt u natuurlijk ook van de zomer kunnen genieten. Haal de zomer daarom in huis met deze leuke Do It Yourself: zomerbloemen in een hangvaasje!

Benodigdheden

  • Kleine glazen vaasjes
  • Touw
  • Vrolijke zomerbloemen

Uitvoering

Het is heel eenvoudig om deze DIY uit te voeren. Schroef een touw in het plafond en bindt hier de vaasjes aan vast. Een stuk of drie per touw is prima, maar dit kunnen er natuurlijk ook meer of minder zijn.

Tips voor leuke zomerbloemen

Wat zijn nou eigenlijk typische zomerbloemen die geschikt zijn voor in uw zomervaasjes? Denk bijvoorbeeld aan de gladiool. Deze bloem zorgt gegarandeerd voor een kleurrijk effect. Als u op zoek bent naar een bijzondere bloem, dan is Allium zeker een aanrader. Deze leuke bollen bloeien ook lekker lang. Ook lathyrus zorgt voor een bijzonder effect. Deze pronkerwt was de lievelingsbloem van koningin Juliana. Ze bloeit rijk en in vele kleuren! Delphinium is een hele opvallende bloem. Dit komt door de felle kleur van de bloem. Veel succes met uw zoektocht naar de mooiste zomerbloemen!

©thestylebox.nl