Vind jouw tuincentrum

DIY planken voor aan de muur

Herkent u dat probleem? Dat u nergens plaats heeft om spulletjes op te zetten? Bijvoorbeeld dat leuke plantje of die trendy vaas? We hebben weer een leuke DIY voor u.

Wat heeft u nodig?

  • 2 houten planken
  • Bolletje touw
  • 2 metalen ringen
  • Schaar
  • Boor

Stap 1

Boor 4 gaatjes in iedere plank. 2 aan de linker en 2 aan de rechter kant van de plank. Hier gaat het touw doorheen en is de basis van uw plank. U kunt het precies meten of een beetje op de gok boren. Dan komt het er zo uit te zien:

Stap 2

De metalen ringen worden aan de muur opgehangen. De touwen zorgen ervoor dat de plank blijft hangen. Het touw moet dus aan de ring geknoopt worden. In de volgende foto’s ziet u hoe u dat moet doen.

Dan heeft u als resultaat:

Stap 3

Knoop het touw aan de plank vast. Zorg dat het stevig vastzit, zodat de producten niet kunnen vallen. Knoop het vast zoals dit:

 

Eindresultaat

Dan is dit uw eindresultaat! Hang het op aan de muur en start decorating! Met plantjes en leuke frutseltjes erop of zonder, het is allebei erg leuk!

  

Ukunt natuurlijk verschillende kleurtjes touw gebruiken zodat u het helemaal naar uw eigen stijl kunt maken. En de producten zijn ook leuk om te combineren en steeds te vervangen. Het is uw plankje :)