Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Geniet elk seizoen in de frisse lucht van je eigen tuin

Niets is zo fijn als een mooie, verzorgde tuin helemaal ingericht naar jouw stijl en wensen. Maar helaas zorgt ons klimaat ervoor dat je een groot deel van het jaar niet in de tuin kunt genieten, niemand wilt namelijk in de regen of kou op een tuinstoel buiten zitten. Hoe zorg je er nu voor dat je toch het hele jaar door van jouw mooie tuin kunt genieten? Heel simpel, investeer in een blokhut voor in je tuin

Een oase van rust en frisheid in eigen tuin 

Een blokhut is een sfeervolle aanvulling voor jouw woonruimte, een beschutte plek die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Uiteraard is de blokhut ideaal als berging voor je tuinmeubelen en tuingereedschap, maar je kunt ook zo veel meer doen met een passende blokhut in jouw tuin! Uiteraard heb je wel een beetje ruimte nodig voor een blokhut, maar bij Van Kooten Tuin en Buitenleven kun je kiezen uit wel meer dan 1700 verschillende tuinhuizen en blokhutten en je kunt ze zelfs op maat laten maken. Dus voor elke tuin bestaat er wel een passende blokhut. Maar wat kun je nu nog meer doen met een blokhut? We hebben een paar leuke ideeën voor je op een rijtje gezet: 

De hobbykamer  

Heb jij naast tuinieren ook nog andere hobby's, maar niet genoeg ruimte in huis? Een blokhut biedt de ideale oplossing om in alle rust je hobby's uit te oefenen, en dat in de frisse omgeving van je eigen tuin. Richt je blokhut in met een fijne werkbank en opbergplekken voor al je benodigdheden. Zorg voor een fijne stoel en goede verlichting en maak het helemaal af met foto’s of schilderijtjes die jou inspireren. 

De loungeruimte  

Heb jij graag familie en vrienden over de vloer? Een blokhut geeft jou die extra ruimte om iedereen het hele jaar door te entertainen. Zorg voor een fijne loungebank met leuke kussens en dekens, gezellige verlichting en plaats een barbecue buiten voor de zomerdagen en een vuurkorf om zelfs tijdens de winter je gasten te vermaken. Als je extra veel ruimte in je tuin hebt kun je zelfs overwegen om van jouw blokhut een gastenverblijf te maken. Bij Van Kooten Tuin en Buitenleven vind je alle benodigdheden en modellen voor een heerlijk, rustig gastenverblijf in eigen tuin. 

De speelruimte 

Het liefste wil je dat de kinderen het hele jaar door buiten kunnen spelen, maar om nu door weer en wind naar de dichtstbijzijnde speeltuin te lopen is niet altijd even handig. Een blokhut biedt de perfecte oplossing, omdat je kinderen toch lekker buiten kunnen spelen in de veilige omgeving van jouw eigen tuin - en daarnaast kun jij gewoon doorgaan met het huishouden of werk binnenshuis of in de tuin. Creëer een gezellige leeshoek met een leuk tapijt en fijne, grote kussens, plaats een werkbank zodat de kinderen uren kunnen tekenen, kleien en bouwen en je kunt zelfs een fijn modder keukentje of water tafeltje  buiten plaatsen zodat jouw kleintjes urenlang plezier hebben in de frisse buitenlucht van de tuin. 

De mogelijkheden van een blokhut zijn eindeloos en je kunt het precies zo inrichten dat het echt een extensie van jouw woning is, maar dan in de groene frisheid van de tuin. Twijfel niet langer en ga voor een blokhut die bij jou past.