Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Hoe zorg je voor een goed beveiligd bedrijventerrein?

Lisa Garden op 13-12-2022

Een goed beveiligd bedrijventerrein is essentieel wanneer je mensen die niet op jouw terrein horen buiten te houden. Je hebt misschien kostbare materialen die je goed wil beschermen of wat anders, het gaat er in ieder geval om dat er mensen niet zomaar op jouw terrein kunnen komen zonder toestemming. 

De schade van een inbraak in een bedrijfspand kan hoog in de kosten lopen, het gaat bij een inbraak vaak niet alleen om de financiële schade. Alles regelen na een inbraak kost veel tijd en energie, dit wil je kosten wat het kost voorkomen.  

Ijzeren hekwerk tuin

Een spijlenhekwerk als oplossing

Een spijlenhekwerk is dan misschien de oplossing voor jouw terrein. Een spijlenhekwerk, ook wel antidiefstal hekwerk genoemd, heb je in verschillende soorten en maten. Alle spijlenhekken zijn grote lange staven die naar boven lopen, het verschil zit hem in de afwerking bovenaan. MT Hekwerken België biedt de volgende spijlenhekwerken aan:

  •  Spijlenhekwerk doorlopend
  •  Spijlenhekwerk glad
  •  Spijlenhekwerk met punten

Elk type hek heeft zijn eigen charmes, het is daarom belangrijk dat een bedrijf goed inzichtelijk heeft, welk doel het hek dient. Is het om jouw goederen te beschermen dan adviseren wij het hekwerk met punten omdat hier moeilijk overheen wordt geklommen, het schrikt eventuele inbrekers meer af en je laat duidelijk de grens zien tussen het terrein en de openbare weg. Wil je dat er niet zomaar iemand op je terrein komt, is een glad of doorlopend hekwerk al voldoende, zo’n glad hekwerk ziet er wat vriendelijker uit maar geeft toch een goede scheiding weer tussen privé en openbaar.

Een hekwerk rondom jouw bedrijventerrein is handig om onverwachte bezoekers buiten te houden, een beveiligde poort is daarom goed om over na te denken. Je wil natuurlijk wel dat werknemers eventuele chauffeurs die spullen komen halen of brengen makkelijk naar binnen en naar buiten kunnen. Een poort geeft ook duidelijkheid van hoe het terrein is ingedeeld, je weet waar je moet zijn om naar binnen en naar buiten te kunnen. Bij MT hekwerken bieden wij verschillende poorten aan passend bij het type hek wat u kiest:

  • Enkele spijlenpoorten doorlopend
  • Enkele spijlenpoort glad
  • Dubbele spijlenpoort doorlopend
  • Dubbele spijlenpoort glad

Ook voor de poorten geldt dat iedere poort zijn eigen charmes en functionaliteiten heeft. Elke poort is voorzien van goede kwalitatieve sloten die jaren meegaan. Er zijn ook poorten beschikbaar die je met elektra kan besturen zodat je dit vanuit kantoor kunt bedienen. Ideaal toch? 

Passend advies bij MT hekwerken

Twijfel je over welk hek of poort het beste past voor jouw situatie? Neem dan contact op met MT hekwerken via het contactformulier, zij kunnen jou precies vertellen wat het beste werkt in welke situatie. Bij MT hekwerken zijn veel specialisten aanwezig die verstand hebben over welk hek of poort het beste geschikt is, op deze manier kunnen ze voor iedereen een goed advies geven.