Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Leuke tuincadeaus voor bedrijven

Het kan voor bedrijven een uitdaging zijn om leuke cadeaus te bedenken om te geven aan de medewerkers, klanten of relaties. Je wilt je waardering laten blijken, een steuntje in de rug geven of wat extra motivatie geven om er de komende tijd weer een mooie samenwerking van te maken. Wat dacht je van het geven van een tuincadeau? Daarmee geef je meteen een groen signaal af! Om je te inspireren, zetten we in dit artikel wat leuke tuincadeaus voor bedrijven op een rij.
 

 


Groene relatiegeschenken met logo

Je kunt kiezen voor een leuk tuincadeau als relatiegeschenk, maar wat als je logo op dit cadeau staat? Dan draagt het meteen bij aan je naamsbekendheid! Er zijn verschillende webshops die relatiegeschenken bedrukken met je logo. Bekijk het aanbod met groene relatiegeschenken en kies je favoriete geschenk. Upload je logo en het bedrijf levert de bedrukte tuincadeaus op het gewenste adres!
 

Plantjes of zaadjes

Groeit je bedrijf hard? Dan is het een leuk idee om plantjes of zaadjes te geven. Die groeien ook en kun je daarom goed koppelen aan een boodschap bij het tuincadeau. Stel een leuk pakketje samen met plantjes, zaadjes en tuingereedschap. Er zijn zelfs speciale vlinderaanttrekkende bloemenmengesels die extra leuk zijn om te planten in je tuin!
 

Houten vogelhuisje, voederhuis of insectenhotel

Wanneer het om een tuincadeau gaat, hoef je niet direct alleen te denken aan plantjes. Je kunt ook denk aan de vogels en de insecten in de tuin! Dat maakt een houten vogelhuis met vetbollen of een insectenhotel een leuk tuincadeau. Lees ook hoe je zelf een insectenhotel kunt maken.
 

Hangmat

Wie vindt het niet heerlijk om te relaxen in de tuin? En daar is een hangmat ideaal voor! Of neem de hangmat lekker mee op vakantie om daar te relaxen. En wist je dat deze ook te bedrukken zijn? Dat maakt het een extra persoonlijk tuincadeau.

 

Barbecue artikelen

Wie houdt er nu niet van het barbecueseizoen? En rondom barbecueën zijn veel leuke cadeaus te bedenken. Van een BBQ vat tot een schort of gereedschap. En geef er een leuk boek bij met recepten voor de barbecue!
 

Genoeg inspiratie voor een leuk tuincadeau voor bedrijven. Doe er je voordeel mee!

Bol AlgemeenBol Algemeen