Vind jouw tuincentrum

Leuke tuintrend: Re-assemble

Bent u op zoek naar een leuke tuintrend die u kunt volgen bij de inrichting van uw eigen tuin? Misschien is de Re-assemble trend dan iets voor u. Bij deze stijltrend staat het combineren van oude en nieuwe onderdelen centraal.

Wat houdt deze trend in?

Verschillende stijlen en materialen worden in deze tuintrend met elkaar gecombineerd, waardoor een speels geheel ontstaat. Vlakverdelingen overlappen en het lijkt of deze willekeurig aan elkaar zijn geplakt. De re-assemble tuintrend is echt iets heel anders dan u gewend bent en u kunt de trend ook toepassen in het interieur. In de tuin worden verschillende soorten borders tegen elkaar aangezet en de tuin is eigenlijk nooit echt af.

Re-assemble: vormen en kleuren

Zowel de gebruikte vormen als kleuren zijn heel divers. De vormen zijn aan elkaar geplakt, op elkaar gestapeld of in elkaar geschoven. Uw tuin lijkt zo net op een collage. Gebruikte kleuren zijn fel, pastel, natuurlijk en vergrijsd. Het groen moet vooral van de planten komen.

Materialen

Belangrijk bij de re-assemble trend is dat zowel nieuwe als gerecyclede materialen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan kunststof in combinatie met papier, karton en gerecycled plaatmateriaal. Uw tuin krijgt zo een nonchalant karakter.

©Bloemenbureauholland