Vind jouw tuincentrum

Tuincentrum Rijmenants in Antwerpen zet de trend

Heeft u weleens gehoord van Tuincentrum Rijmenants in Antwerpen? Zij bieden sinds 1981 kwaliteit op het gebied van huis, tuin en dier. Inmiddels kunt u op twee prachtige locaties genieten van al het moois dat Rijmenants u te bieden heeft. Dit tuincentrum is toonaangevend in Antwerpen en loopt altijd vooruit op de nieuwste trends. U moet dus zeker eens een bezoekje brengen in Massenhoven of Wuustwezel.

Tuincentrum met een ruim assortiment

Bent op zoek naar verse planten en trendy artikelen voor binnen of buiten? Bij Tuincentrum Rijmenants heeft u een grote kans van slagen. Zowel in Massenhoven als in Wuustwezel, waar een iets kleiner filiaal is geopend, vindt u een breed assortiment. Het plantenaanbod bestaat niet alleen uit standaard vaste planten die u overal vindt, maar ook uit exotische planten, zoals Zuiderse olijfbomen. Opvallend is het ruime aanbod aan grote tuinplanten in de zomer. Rijmenants is ook hét tuincentrum waar u naartoe moet gaan wanneer u wilt genieten van een heerlijke maaltijd in de tuin. In de barbecueshowroom is elk model dat er bestaat wel te vinden. Naast houtskoolbarbecues, gasbarbecues en elektrische barbecues vindt u er rookovens en pizzaovens. Rijmenans heeft een opvallend complete binnenafdeling. U koopt hier naast kamerplanten en trendy woonaccessoires ook keukengerei en –machines, meubels, verlichting en accessoires voor in de badkamer. Ook uw huisdier kan terecht bij Tuincentrum Rijmenants. Het tuincentrum heeft namelijk een uitgebreide dierenwinkel voor honden, katten, vogels, vissen en knaagdieren.

[page-break]

De kernwaarden van Tuincentrum Rijmenants

Tuincentrum Rijmenants is opgericht door twee broers. Steeds meer familieleden sloten zich aan en inmiddels is Rijmenants uitgegroeid tot een waar familiebedrijf. De kracht van een familiebedrijf is van onschatbare waarde en dat uit zich in kwaliteit en innovatie. Wat zijn de kernwaarden die dit tuincentrum nastreeft? Rijmenants:

  • Moet een gezellig plek zijn waar u zich welkom voelt. Met een mooie inrichting, leuke muziek, proevertjes en vrolijke medewerkers die u graag voorzien van advies proberen zij dit te bereiken.
  • Probeert de huidige trends altijd nét even voor te zijn. Zowel op het gebied van tuin als interieur speuren zij de hele wereld af op zoek naar nieuwe trendy artikelen om het assortiment te versterken. Bij ieder bezoek treft u dus weer een vernieuwd assortiment aan.
  • Is betaalbaar. Het assortiment bestaat uit artikelen in verschillende prijsklassen, zodat er voor iedereen betaalbare producten te verkrijgen zijn. Kwaliteit mag hierbij nooit verloren gaan!
  • Levert de best mogelijke service. Bij Rijmenants zijn ze pas tevreden wanneer u tevreden bent. Ze streven naar de best mogelijke service die ze u kunnen bieden, óók wanneer er iets misgaat.

Wilt u weten wat anderen vinden van Tuincentrum Rijmenants of wilt u zelf een recensie achterlaten? Dit kan op de pagina's van dit tuincentrum in Massenhoven en Wuustwezel van Tuincentrum Overzicht.be!

Online tuincentrum

Bent u iemand die graag online bestelt? Dan kan de webshop van Tuincentrum Rijmenants interessant zijn voor u. Hier bestelt u een groot deel van de artikelen die u ook in het tuincentrum vindt gemakkelijk online!