Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tuinmeubel kopen bij vdgarde.nl

Heb je veel aan je hoofd de laatste tijd en kun je wel wat rust gebruiken? Dan is je tuin omtoveren tot een heus wellness paradijs een goed idee! Met een kleine metamorfose zit jij er binnenkort heerlijk bij. Wij geven tips hoe jij het beste kunt bijkomen in de tuin na een drukke dag en wat je hiervoor precies nodig hebt.

Alle voordelen van een wellness tuin

Of je nou regelmatig de spa bezoekt of gewoon rust wilt in de tuin, een wellness tuin aanleggen is eigenlijk altijd een goed idee. Je hoeft nooit meer je faciliteiten te delen met vreemde mensen en kunt er gebruik van maken op ieder gewenst moment. De wellness in jouw tuin kun je precies inrichten op de manier die aan jouw wensen voldoet. Een wellness tuin biedt meer rust en ontspanning dan een reguliere, gewone tuin. Alles in de wellness tuin is erop gericht om jou ontspanning te geven na een lange dag.

Een wellness tuin aanleggen: hoe doe je dat?

Met dit stappenplan heb jij binnen no-time een prachtige wellness tuin. Je zult hier één keer in moet investeren, maar dan heb je ook wel de mooiste tuin van de hele buurt en je hebt er jaren plezier van!

  • Je zult moeten beginnen met het maken van een tuinontwerp. Voor hoeveel spa-elementen heb je plek in de tuin? En waar wil je precies planten hebben staan? Tijdens het maken van dit ontwerp zul je rekening moeten houden met privacy in de tuin. Je wil natuurlijk voorkomen dat de buren kunnen meekijken.
  • Om rust en ontspanning te creëren in je tuin zul je de juiste kleurtinten moeten gebruiken. Dit betekent veel blauw en groen.
  • Als je eenmaal je tuinontwerp gemaakt hebt, is het tijd om de beplanting te regelen. Kies planten die rustgevend werken en planten die heerlijke geuren afgeven. Dit zijn bijvoorbeeld de lavendel, tijm en heel veel bamboe. Bamboe? Ja! Als het zachtjes waait zul je heerlijk kunnen genieten met op de achtergrond het natuurlijke geritsel van bamboe.
  • De spa-elementen zul je compleet zelf moeten uitkiezen. Je hebt ontzettend veel keuze, van een buitendouche tot een jacuzzi.
  • Als alles eenmaal op z’n plek staat, dan wordt het tijd om tuinmeubelen aan te schaffen en voor de details. Richt alles in naar je eigen smaak, maar zorg wel voor strakke lijnen en vormen.

Tuinmeubel kopen bij Vdgarde.nl

Om de wellness tuin af te maken heb je natuurlijk tuinmeubelen nodig. Een tuinmeubel kopen bij Vdgarde.nl voor je wellness tuin is de beste optie. Tuinmeubelen online kopen doe je bij Vdgarde.nl. Bij vanderGarde tuinmeubelen vind je alles van loungesets tot beschermhoezen! Dit is allemaal nodig voor de perfecte wellness tuin, omdat je natuurlijk ook goed moet kunnen zitten. Bij het plaatsen van een zithoek of loungebank zul je wel goed rekening moeten houden met de stand van de zon in je tuin. Je wil natuurlijk niet op de bank in de tuin zitten en er dan achter komen dat er geen zon is. Zorg er dus altijd voor dat je een goed tuinontwerp maakt en daarna pas een tuinmeubel kopen bij Vdgarde.nl

Is het je gelukt om een goed tuinontwerp te maken? Dan kun je aan de slag met het verbouwen van de tuin. Dit is misschien een groot karwei, maar je hoeft het maar één keer te doen. Hierna kun je jarenlang genieten van jouw eigen wellness tuin met spa-elementen. Ga jij voor een buitendouche of toch een luxe jacuzzi? Het kan allemaal met een wellness tuin. Veel succes met het verbouwen van de tuin en met tuinmeubelen kopen bij Vdgarde.nl!