Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Tunnelserre, carport of serre kopen bij Famiflora

Heeft u ruimte over in de tuin die u graag wilt gebruiken voor een moestuin of de bescherming van uw auto? Famiflora heeft precies wat u zoekt. Het grootste tuincentrum van België biedt u naast een ruim assortiment aan kamerplanten en tuinplanten namelijk ook een ruim assortiment serres en carports.

Beginnen met een moestuin

Er bestaat vrijwel geen tuin die te klein is om te beginnen met een moestuin. Famiflora biedt u alle producten die u nodig heeft om te beginnen met een moestuin, hoeveel ruimte u ook heeft. Een serre kopen in allerlei soorten en maten doet u bij Famiflora. Een serre is een goede basis om het hele jaar door te kunnen genieten van uw moestuin. Een tunnelserre of hobbyserre zorgt ervoor dat de planten in uw moestuin namelijk eerder beginnen met groeien. Er is toch niets leuker dan een tuinkas gevuld met groente en kruiden om zelf te kunnen gebruiken tijdens het koken?

Verschillende soorten tuinkassen

Als u Famiflora nog niet kent, weet u vast niet hoe groot het assortiment tuinkassen is. Bij Famiflora koopt u namelijk verschillende soorten tuinkassen, waaronder:

  • Tunnelserres,
  • Glazen serres
  • Tuinkassen van aluminium

Een tunnelserre is ideaal als tuinkas voor de beginnende moestuin. Een tunnelserre of tuinkas gemaakt van kunststof, is namelijk gemakkelijk zelf op te zetten en u hoeft zich geen zorgen te maken over eventueel brekend glas. Een groot voordeel van een glazen serre kopen, is dat deze gedurende lange tijd kan blijven staan. Met een glazen of aluminium serre kunt u de komende jaren genoeg groenteplanten en kruiden verbouwen! Alle serres uit het assortiment van Famiflora zijn in ontzettend veel groottes te bestellen.

Carport kopen van goede kwaliteit

Een carport is een aanwinst voor ieder huishouden. Heeft u ruimte over om een carport te bouwen? Dan kunt u bij Famiflora terecht om de perfecte carport online te bestellen. Een overdekte parkeerplaats voor uw auto biedt naast bescherming tegen weer ook gemak. U zult de auto namelijk minder vaak hoeven te wassen, aangezien het dak van de carport een groot deel van het vuil zal opvangen. Als u veel last van vogels heeft in uw gebied is een carport zeker een goed idee!

Een prachtige tuin met tuinkas én carport

Een tuin gaat verder dan alleen planten en tuinmeubelen. Met een tunnelserre of carport wordt uw tuin een prachtig geheel. Een serre kopen doet u dan ook bij Famiflora. U kunt de gewenste serre of tuinkas online bestellen en deze thuis laten bezorgen. Wilt u de serres/tuinkassen eerst rustig bekijken? Kom dan langs bij het grootste tuincentrum van België in Moeskroen. Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de voordelen van een tunnelserre of carport.