Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zo lang mogelijk genieten van uw vijver

Lisa Garden op 18-11-2019

Een vijver in de tuin is niet alleen een aanwinst voor uw tuin, ook u heeft er ontzettend veel plezier van. Wat echter een probleem kan zijn, is het onderhouden van de vijver. Wat is nu de beste manier om zo lang mogelijk van uw vijver te kunnen genieten, zonder al te veel onderhoud? Wij hebben het antwoord!

Het begint bij het aanleggen van de vijver

Voordat u een vijver gaat aanleggen, kunt u al stappen ondernemen om uw vijver zo sterk mogelijk te maken. Bij de aanleg van een vijver maakt u in veel gevallen gebruik van vijverfolie.  Vijverfolie epdm is gemaakt van synthetisch rubber en dit zorgt ervoor dat het ontzettend lang elastisch blijft. Bij regulier vijverfolie bestaat er een grotere kans dat dit op den duur scheurt. Om dit te voorkomen, maakt u dus gebruik van vijverfolie epdm!

Minder schoonmaken met een vijverpomp en filter

Een vijver vergt veel tijd en moeite om schoon te houden. Een vijverpomp en filter zorgen ervoor dat er minder algen in het water komen en dat het water schoon en helder blijft. Als u geen vijverpomp of filter heeft, dan kan dit nog weleens voor problemen zorgen. Wilt u een vijverpomp kopen? Dan is Tuincentrum Vincent één van de beste opties. Zij zijn namelijk een vijf sterren dealer van het merk Oase.

Vijver sproeier

Alleen het beste voor uw vijver: alle producten van Oase

De oase vijver producten zijn van de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs te koop. In verschillende prijsklassen kunt u een vijverpomp kopen. Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw vijver zonder al teveel schoonmaken en onderhoud, koopt u uw producten voor de vijver van het merk Oase. Alle producten van Oase zijn handig en gemakkelijk te installeren! Of u nu een kleine vijver of een grote vijver heeft; voor alle vijvers en zelfs fonteinen heeft Oase de beste producten. 

Bent u van plan om een vijver aan te leggen en wilt u dit doen op de meest efficiënte manier? Dan kunt u het beste de producten van Oase aanschaffen.