Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Kerstcadeautjes assortiment De Tuinkamer

Kerstcadeautjes

Bij De Tuinkamer in Lokeren kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. De Tuinkamer in Lokeren heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij De Tuinkamer. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij De Tuinkamer

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of De Tuinkamer in Lokeren de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van De Tuinkamer

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Oost Vlaanderen bij De Tuinkamer zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. De Tuinkamer in Lokeren helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

De Tuinkamer

Eksaardebaan 100
Lokeren, 9160

09 3492080detuinkamertc@telenet.be