Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Kerstverlichting assortiment De Tuinkamer

Kerstverlichting

Bij De Tuinkamer in Lokeren kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij De Tuinkamer hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij De Tuinkamer.

Kerstverlichting kopen bij De Tuinkamer

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstverlichting voor binnen
  • Kerstverlichting voor buiten
  • Netten kerstverlichting
  • Druppels kerstverlichting

Wilt u weten of De Tuinkamer in Lokeren de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van De Tuinkamer

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Oost Vlaanderen bij De Tuinkamer zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. De Tuinkamer in Lokeren helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

De Tuinkamer

Eksaardebaan 100
Lokeren, 9160

09 3492080detuinkamertc@telenet.be