Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Floralies Garden

Kerstcadeautjes

Bij Floralies Garden in Wezembeek-Oppem kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Floralies Garden in Wezembeek-Oppem heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Floralies Garden. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Floralies Garden

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Floralies Garden in Wezembeek-Oppem de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Floralies Garden

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Floralies Garden zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Floralies Garden in Wezembeek-Oppem helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Floralies Garden

rue Bergenblok 21
Wezembeek-Oppem, 1970

02 731 56 99info@floralies.be