Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstshow assortment Floralies Garden

Kerstshow

Bij Floralies Garden in Wezembeek-Oppem kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Floralies Garden

Floralies Garden heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Floralies Garden.

Wilt u weten of Floralies Garden in Wezembeek-Oppem de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Floralies Garden

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Floralies Garden? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Floralies Garden in Vlaams Brabant. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Floralies Garden in Wezembeek-Oppem.

Floralies Garden

rue Bergenblok 21
Wezembeek-Oppem, 1970

02 731 56 99info@floralies.be