Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Potterie assortment Genker Plantencentrum

Potterie

Bij Genker Plantencentrum in Genk kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.

Potten en bakken kopen voor binnen en buiten bij Genker Plantencentrum

Potterie is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Glaswerk
  • Bloempotten
  • Hanging baskets
  • Balkonbakken

Wilt u weten of Genker Plantencentrum in Genk de potten, plantenbakken of vazen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in plantenpotten, bloembakken en vazen.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Genker Plantencentrum

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Genker Plantencentrum zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Genker Plantencentrum in Genk helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Genker Plantencentrum

Hengelhoefstraat 118
Genk, B-3600

info@genkerplantencentrum.be