Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Tuinplanten assortment Genker Plantencentrum

Tuinplanten

Bij Genker Plantencentrum in Genk kunt u tuinplanten kopen voor in uw tuin. Of u nu een groene heg als afscheiding wilt tussen u tuin en de tuin van uw buren, wat fruitplanten in uw tuin wilt verwerken of wat mooie groenblijvers zoekt waar u ook in de winter plezier van hebt, bij dit tuincentrum bent u aan het goede adres.

Tuinplanten kopen bij Genker Plantencentrum

Tuinplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Genker Plantencentrum in Genk de groenteplanten, éénjarige planten of haagplanten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in planten voor uw tuin.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Genker Plantencentrum

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Genker Plantencentrum zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Genker Plantencentrum in Genk helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Genker Plantencentrum

Hengelhoefstraat 118
Genk, B-3600

+32 89 32 25 68info@genkerplantencentrum.be