Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Horta

Horta is een unieke groepering van onafhankelijke winkels die zich specialiseren in een uitgebreid productgamma gericht op tuin en dier. Binnen de winkels vormen deze twee pijlers de kern van ons aanbod. De afdeling decoratie, met aandacht voor evenementen zoals Kerst en bloemschikken, neemt daarnaast ook een prominente plaats in.

De kracht ligt in de nauwe samenwerking tussen de verschillende Horta-winkels, waarbij ze streven naar optimalisatie op diverse vlakken. Een van de essentiële aspecten van deze samenwerking is de uitwisseling van de gezamenlijke jarenlange ervaring. Het resultaat is een advies dat altijd de beste oplossing biedt voor de uitdagingen waarmee jij wordt geconfronteerd. De service is ontworpen om jou steeds te verrassen en aangenaam te verbazen.

Naast de HORTA TUIN & DIER-winkels hebben ze ook specifieke HORTA DIER-winkels. Deze dierenspeciaalzaken richten zich zeer specifiek op alles wat je nodig hebt voor je huisdieren en het houden van kippen. Bij Horta streven ze ernaar om zowel tuinliefhebbers als dierenliefhebbers te voorzien van hoogwaardige producten en deskundig advies, waardoor ze een complete ervaring bieden voor iedereen met een passie voor tuinieren, decoratie en het welzijn van dieren.

Horta garden centres