Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Kerstshow assortment Horta Borsbeek

Kerstshow

Bij Horta Borsbeek in Borsbeek kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Horta Borsbeek

Horta Borsbeek heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Horta Borsbeek.

Wilt u weten of Horta Borsbeek in Borsbeek de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Borsbeek

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Horta Borsbeek? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Horta Borsbeek in Antwerpen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Horta Borsbeek in Borsbeek.

Horta Borsbeek

Herentalsebaan 259
Borsbeek, 2150, België

03/321 07 94borsbeek@horta.org