Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Horta Borsbeek

Kerstverlichting

Bij Horta Borsbeek in Borsbeek kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Horta Borsbeek hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Horta Borsbeek.

Kerstverlichting kopen bij Horta Borsbeek

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta Borsbeek in Borsbeek de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Borsbeek

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Horta Borsbeek zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta Borsbeek in Borsbeek helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta Borsbeek

Herentalsebaan 259
Borsbeek, 2150, België

03/321 07 94borsbeek@horta.org