Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Potterie assortment Horta-nova

Potterie

Bij Horta-nova in Sint-Maria Lierde kunt u potten en bakken kopen voor in uw huis of tuin. Komt gerust eens langs om een kijkje te nemen of online een deel van ons assortiment te bekijken.

Potten en bakken kopen voor binnen en buiten bij Horta-nova

Potterie is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta-nova in Sint-Maria Lierde de potten, plantenbakken of vazen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in plantenpotten, bloembakken en vazen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta-nova

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Oost Vlaanderen bij Horta-nova zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta-nova in Sint-Maria Lierde helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta-nova

Stuivenberg 48
Sint-Maria Lierde, 9570

0468422340info@horta-nova.com