Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Tuinmeubelen assortment Horta-nova

Tuinmeubelen

Bij Horta-nova in Sint-Maria Lierde kunt u tuinmeubelen kopen voor in uw tuin. Uw tuin, serre, overkapping of veranda wordt steeds meer een verlengstuk van uw huis en wordt steeds meer betrokken bij het woongenot. Daarom wordt het steeds belangrijker dat ook dit een gezellig aangeklede plek is, waar u fijn kunt ontspannen.

Tuinmeubelen kopen bij Horta-nova

Tuinmeubelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta-nova in Sint-Maria Lierde de windbeschermingtuintafels of zonwering & parasols verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinmeubelen.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta-nova

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Oost Vlaanderen bij Horta-nova zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta-nova in Sint-Maria Lierde helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta-nova

Stuivenberg 48
Sint-Maria Lierde, 9570

0468422340info@horta-nova.com