Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Horta Ternat

Kerstcadeautjes

Bij Horta Ternat in Ternat kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Horta Ternat in Ternat heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Horta Ternat. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Horta Ternat

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta Ternat in Ternat de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Ternat

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Horta Ternat zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta Ternat in Ternat helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta Ternat

Assesteenweg 115
Ternat, 1740

02/582 11 26ternat@horta.org