Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstversiering assortment Horta Ternat

Kerstversiering

Bij Horta Ternat in Ternat, bieden ze een zeer gevarieerd assortiment van kerstversiering en kerstdecoratie. Laat uw huis schitteren met de mooie kerstversiering van Horta Ternat. Van sfeervolle kaarsen tot indrukwekkende kerstboompieken, u kunt hier volop inspiratie opdoen voor uw eigen kerstpaleis. Vraag de medewerkers om u te adviseren over de mogelijkheden.

Kerstversiering kopen bij Horta Ternat

Kerstversiering is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta Ternat in Ternat de kerststal, het kersthuisje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstversiering.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Ternat

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Horta Ternat zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta Ternat in Ternat helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta Ternat

Assesteenweg 115
Ternat, 1740

02/582 11 26ternat@horta.org