Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstbomen assortment La Jardinerie des Corettes

Kerstbomen

Bij La Jardinerie des Corettes in Bertrix kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

Kerstbomen kopen bij La Jardinerie des Corettes

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of La Jardinerie des Corettes in Bertrix de kerstverlichtingkerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van La Jardinerie des Corettes

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Luxemburg bij La Jardinerie des Corettes zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. La Jardinerie des Corettes in Bertrix helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

La Jardinerie des Corettes

78, Rue Des Corettes
Bertrix, B-6880

0032-61411073[email protected]