Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Bestrating assortment Pelckmans Lommel - Limburg

Bestrating

Pelckmans Lommel - Limburg in Lommel staat voor u klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden bij bestrating. Of u nu op zoek bent naar bestrating voor uw oprit, terras of tuinpaden, bij Pelckmans Lommel - Limburg bent u aan het goede adres. Het ervaren team heeft service hoog in het vaandel staan en zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Bestrating kopen bij Pelckmans Lommel - Limburg

Er zijn diverse variaties mogelijk bij bestrating zoals bijvoorbeeld:

Of u een strakke eenheid in uw tuin wilt of juist meer op zoek bent naar een speels ontwerp, niets is te gek en alles is mogelijk. Leg de nadruk op een bepaalde plek, vorm of lijn om de bestrating perfect op de sfeer van uw huis en tuin aan te passen. Wilt u weten of Pelckmans Lommel - Limburg de tuintegels, klinkers of sierbestrating verkoopt waar u naar op zoek bent ga dan langs bij dit tuincentrum in Lommel of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk het complete assortiment aan tuinartikelen aan om uw tuin volledig mee te kunnen bestraten. Het zou zonde zijn als u voor niets op pad gaat.

 

Contactgegevens en openingsuren van Pelckmans Lommel - Limburg

Voor de openingsuren, adres- en contactgegevens van Pelckmans Lommel - Limburg in Lommel kijkt u op de pagina van Pelckmans Lommel - Limburg op onze website. U kunt hiervoor op vorige klikken als u daar vandaan komt of zoek op de vestigingsplaats of de naam van het tuincentrum rechtsboven via de 'snel zoeken' functie. 

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Pelckmans Lommel - Limburg zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pelckmans Lommel - Limburg in Lommel helpt u graag verder!

Pelckmans Lommel - Limburg

Werkplaatsen 1
Lommel, 3920, België

klantendienst@pelckmans.net