Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Sauna's & Spa's assortment Pelckmans Lommel - Limburg

Sauna's & Spa's

Bij Pelckmans Lommel - Limburg in Lommel kunt u buitendouches, sauna's, zwembaden en jaccuzi's kopen voor in uw tuinBuitensanitair is een luxe tuinartikel dat niet bij ieder tuincentrum wordt verkocht. Bij Pelckmans Lommel - Limburg in LommelLimburg wordt wel sanitair voor buiten verkocht. Zoekt u een sauna, douche of jacuzzi voor buiten in de tuin? Breng dan snel een bezoek aan Pelckmans Lommel - Limburg en doe inspiratie op voor uw eigen tuin.

Buitensanitair kopen bij Pelckmans Lommel - Limburg

Buitensanitair is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Pelckmans Lommel - Limburg in Lommel de zwembadpomp, jaccuzi of buitendouche verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in buitensanitair.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Pelckmans Lommel - Limburg

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Pelckmans Lommel - Limburg zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pelckmans Lommel - Limburg in Lommel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Pelckmans Lommel - Limburg

Werkplaatsen 1
Lommel, 3920, België

klantendienst@pelckmans.net