Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstartikelen assortment Planten Briers

Kerstartikelen

Bij Planten Briers in Lafelt Riemst kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Planten Briers terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Planten Briers

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Planten Briers in Lafelt Riemst de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Planten Briers

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Planten Briers zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Planten Briers in Lafelt Riemst helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

Planten Briers

Burgemeester Marresbaan 4
Lafelt Riemst, 3770

012 45 38 42[email protected]