Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Planten Briers

Kerstcadeautjes

Bij Planten Briers in Lafelt Riemst kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Planten Briers in Lafelt Riemst heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Planten Briers. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Planten Briers

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Planten Briers in Lafelt Riemst de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Planten Briers

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Planten Briers zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Planten Briers in Lafelt Riemst helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Planten Briers

Burgemeester Marresbaan 4
Lafelt Riemst, 3770

012 45 38 42info@plantenbriers.be