Plantje.nl

(0 recensies)
Toon telefoonnummer
Tel : 0031657425563

Openingsuren Plantje.nl, een tuincentrum in Aalsmeer
Naar webwinkel

Online uw kamerplanten en buitenplanten kopen kan eenvoudig en veilig op Plantje.nl. Een overzichtelijke planten webshop met een ruime keuze aan kamerplanten en buitenplanten in alle soorten en maten. U kunt eenvoudig filteren op prijs, hoogte van de plant of potmaat om snel de juiste plant te vinden voor in uw tuin of die mooie plantenpot die hoog nodig een nieuwe plant kan gebruiken. Heeft u reeds een positieve of negatieve ervaring met Plantje.nl schrijf hieronder dan een recensie over deze planten webwinkel! 

Recensies Plantje.nl

Beoordeling

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Er zijn nog geen recensies gevonden over dit tuincentrum. Schrijf een recensie over dit tuincentrum en maak kans op € 25,-

Iedere maand verloot Tuincentrum Overzicht € 25,-. Dus schrijf vandaag nog uw recensie!

Uw ervaring met Plantje.nl helpt andere tuinliefhebbers!

Vindt u deze webshop een aanrader? Of heeft u juist een slechte ervaring? Deel het met anderen en maak kans op een bon t.w.v. € 25,-*.  

U kunt uw recensie in het veld hieronder schrijven. Let daarbij op de volgende punten:

 • Schrijf tussen de 100 en de 1000 tekens
 • Vermeldt alles wat u kwijt wilt over: klantenservice, producten, klantvriendelijkheid, bezorging, etc.
 • Let daarbij a.u.b. wel op het volgende: gebruik geen namen, e-mailadressen of telefoonnummers van het personeel en let op uw taalgebruik. Schrijf uw recensie niet in HOOFDLETTERS en stel geen vragen aan het tuincentrum.

* Winnaars krijgen per e-mail bericht

 • Assortiment:
 • Service:
 • Prijs:
 • Algemeen:

Door Julien Kloosterman

Meer over Plantje.nl

Plantje.nl is een tuincentrum dat u kunt vinden op Mozartlaan 41 in Aalsmeer, Dit tuincentrum verkoopt uiteraard planten voor binnen en buiten en tal van andere producten. Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Plantje.nl is een van de vele tuincentra gevestigd in de provincie Noord Holland. 

Heeft u vragen voor dit tuincentrum in Aalsmeer? Bekijk dan de openingstijden en koopzondagen hierboven, dan weet u zeker dat u niet voor een gesloten deur staat. Uiteraard kunt u ook op de website kijken voor meer informatie. Wilt u liever even bellen? Dan kunt u het telefoonnummer van Plantje.nl draaien: 0031657425563. U krijgt dan snel een vriendelijke medewerker aan de lijn.

Beoordelingen

Veel consumenten zoeken  tegenwoorden naar recensies en beoordelingen van winkels. Een positieve beoordeling is natuurlijk een teken dat u bij een goed bedrijf langs gaat! Op Tuincentrum Overzicht.nl hebben duizenden consumenten al recensies over tuincentra geschreven. Plantje.nl is gemiddeld met een 0 beoordeeld. U kunt de recensies en beoordelingen lezen op deze website. 

Uiteraard kunt u zelf ook een recensie schrijven. U maakt kan op een Nationale Tuinbon ter waarde van €25 als u een recensie schrijft op Tuincentrum Overzicht.nl!