Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Kerstartikelen assortiment Rijmenants Massenhoven

Kerstartikelen

Bij Rijmenants Massenhoven in Massenhoven kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Rijmenants Massenhoven terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Rijmenants Massenhoven

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstversiering
  • Kerstcadeautjes

Wilt u weten of Rijmenants Massenhoven in Massenhoven de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Rijmenants Massenhoven

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Rijmenants Massenhoven zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Rijmenants Massenhoven in Massenhoven helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

Rijmenants Massenhoven

Liersebaan 121
Massenhoven, 2240

034844484info@rijmenants.be

Beoordeling