Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Tuinmeubelen assortment Rijmenants Massenhoven

Tuinmeubelen

Bij Rijmenants Massenhoven in Massenhoven kunt u tuinmeubelen kopen voor in uw tuin. Uw tuin, serre, overkapping of veranda wordt steeds meer een verlengstuk van uw huis en wordt steeds meer betrokken bij het woongenot. Daarom wordt het steeds belangrijker dat ook dit een gezellig aangeklede plek is, waar u fijn kunt ontspannen.

Tuinmeubelen kopen bij Rijmenants Massenhoven

Tuinmeubelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Rijmenants Massenhoven in Massenhoven de windbeschermingtuintafels of zonwering & parasols verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinmeubelen.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Rijmenants Massenhoven

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Rijmenants Massenhoven zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Rijmenants Massenhoven in Massenhoven helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Rijmenants Massenhoven

Liersebaan 121
Massenhoven, 2240

034844484info@rijmenants.be

Rating