Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kamerplanten assortment Thomas Bvba

Kamerplanten

Bij Thomas Bvba in Hasselt-Kuringen kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Thomas Bvba in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Thomas Bvba in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Thomas Bvba

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Thomas Bvba in Hasselt-Kuringen de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Thomas Bvba

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Thomas Bvba zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Thomas Bvba in Hasselt-Kuringen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Thomas Bvba

Kuringersteenweg 394
Hasselt-Kuringen, B-3511

011 254762info@thomas.be

Rating