Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstbomen assortment Thomas Bvba

Kerstbomen

Bij Thomas Bvba in Hasselt-Kuringen kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

Kerstbomen kopen bij Thomas Bvba

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Thomas Bvba in Hasselt-Kuringen de kerstverlichtingkerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Thomas Bvba

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Thomas Bvba zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Thomas Bvba in Hasselt-Kuringen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Thomas Bvba

Kuringersteenweg 394
Hasselt-Kuringen, B-3511

011 254762info@thomas.be

Rating