Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Tuincenter Lissens

Kerstcadeautjes

Bij Tuincenter Lissens in Opwijk kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Tuincenter Lissens in Opwijk heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Tuincenter Lissens. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Tuincenter Lissens

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Tuincenter Lissens in Opwijk de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Tuincenter Lissens

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Tuincenter Lissens zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincenter Lissens in Opwijk helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuincenter Lissens

Steenweg op Lebbeke 14
Opwijk, 1745

052/357792info@tuincenterlissens.be

Rating