Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Tuinplanten assortment Tuincenter Lissens

Tuinplanten

Bij Tuincenter Lissens in Opwijk kunt u tuinplanten kopen voor in uw tuin. Of u nu een groene heg als afscheiding wilt tussen u tuin en de tuin van uw buren, wat fruitplanten in uw tuin wilt verwerken of wat mooie groenblijvers zoekt waar u ook in de winter plezier van hebt, bij dit tuincentrum bent u aan het goede adres.

Tuinplanten kopen bij Tuincenter Lissens

Tuinplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Tuincenter Lissens in Opwijk de groenteplanten, éénjarige planten of haagplanten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in planten voor uw tuin.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Tuincenter Lissens

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Tuincenter Lissens zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincenter Lissens in Opwijk helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Tuincenter Lissens

Steenweg op Lebbeke 14
Opwijk, 1745

052/357792info@tuincenterlissens.be

Rating