Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Grondproducten assortment Tuincentrum Boerke Buelens

Grondproducten

Bij Tuincentrum Boerke Buelens in Steenokkerzeel kunt u grondproducten kopen voor in uw tuin. Essentieel voor goede wortelontwikkeling is de grond waarin uw plant groeit. Het is daarom belangrijk om bij het poten altijd geschikte tuinaarde of potgrond bij de wortels toe te voegen. Met een ruime keuze aan grondproducten kunnen ze u bij Tuincentrum Boerke Buelens in Steenokkerzeel, Vlaams Brabant goed helpen bij het creëren van de optimale omstandigheden voor uw planten.

Grondproducten kopen bij Tuincentrum Boerke Buelens

Grondproducten zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Hydrokorrels;
  • Meststoffen;
  • Tuinturf;
  • Potgrond.

Wilt u weten of Tuincentrum Boerke Buelens in Steenokkerzeel de compost, tuinaarde of bodemverbeteraars verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in grondproducten.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Tuincentrum Boerke Buelens

 helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.Tuincentrum Boerke Buelens in Steenokkerzeelzodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Vlaams Brabant bij Tuincentrum Boerke Buelens Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 

 

Tuincentrum Boerke Buelens

Mulslaan 17
Steenokkerzeel, 1820

02/759.63.67info@boerkebuelens.be