Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Tuinhout assortiment Tuincentrum Boerke Buelens

Tuinhout

Bij Tuincentrum Boerke Buelens in Steenokkerzeel kunt u artikelen van tuinhout kopen voor in uw tuin. Hout geeft een natuurlijke uitstraling aan uw tuin. U kunt hierbij denken aan palen, planken en hout voor onder andere vlonders, schermen, overkappingen, tuinhuisjes en pergola’s. Of u nu zelf handig bent en uitgebreid gaat klussen of dat u meer naar kant en klare producten zoekt die u alleen hoeft te installeren, beide zijn mogelijk bij Tuincentrum Boerke Buelens. Heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Neem even contact op met het tuincentrum. Bij sommige tuincentra is het namelijk mogelijk dat het personeel uw tuinhouten producten komt installeren of plaatsen.

Artikelen van tuinhout kopen bij Tuincentrum Boerke Buelens

Tuinhout is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Tuinhuis
  • Overkapping
  • Tuinhekken
  • Tuinschermen en schuttingen

Wilt u weten of Tuincentrum Boerke Buelens in Steenokkerzeel de schuttingen, overkapping of tuinhekken verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in tuinhout.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Tuincentrum Boerke Buelens

 helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.Tuincentrum Boerke Buelens in Steenokkerzeelzodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Vlaams Brabant bij Tuincentrum Boerke Buelens Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 

 

Tuincentrum Boerke Buelens

Mulslaan 17
Steenokkerzeel, 1820

02/759.63.67info@boerkebuelens.be