Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Boeketten in Waals Brabant

Bloemen kopen in Waals Brabant doet u bij één van de tuincentra in het onderstaande overzicht. Wie wordt er niet blij van bloemen? Een bloemetje voor je verjaardag, trouwdag of zomaar om iemand te verrassen. Hieronder vindt u een lijst met tuincentra in Waals Brabant die verschillende boeketten of snijbloemen verkopen bij u in de buurt.

Snijbloemen of een boeket kopen in Waals Brabant

Bij de onderstaande tuincentra  hebben een uiteenlopend assortiment aan bloemen. Hierbij kunt u denken aan artikelen zoals:

De mogelijkheden zijn eindeloos en aan te passen op uw stemming of interieur! Sommige tuincentra in Waals Brabant bieden slechts een klein assortiment aan bloemen aan en andere hebben hun assortiment hier helemaal op toegespitst. Afhankelijk van uw wensen zult u bij het ene tuincentrum dus beter slagen dan bij het andere. Neem daarom even contact op met het tuincentrum of breng een bezoek aan hun website, welke u kunt vinden door op één van de onderstaande tuincentra te klikken.

Online inspiratie opdoen voor bloemen

Online inspiratie opdoen voor mooie bloemen en boektten? Als u op één van de onderstaande links klikt dan krijgt u een overzicht te zien van de diverse artikelen die er verkrijgbaar zijn.

U kunt in het tuincentrum een boeket laten samenstellen of even bellen om uw wensen door te geven en het boeket op een later uur ophalen. De onderstaande tuincentra in Waals Brabant voorzien u graag van het boeket dat u wenst. Zo hoeft u niet ver uit de buurt en heeft u een overzichtelijke lijst waar u terecht kunt voor verse snijbloemen of een mooi boeket. 

Openingsuren en contactgegevens tuincentra in Waals Brabant

In de onderstaande lijst met tuincentra hebben ze snijbloemen en boeketten in het assortiment en door op de tuincentra te klikken zult u meer informatie vinden over de openingsuren, contactgegevens en klantbeoordelingen. Uzelf van tevoren goed oriënteren kan nooit kwaad.

Aveve Bruno & Cindy

Hannuitsesteenweg 109
Landen, 3400

Aveve Christian Declercq

Route de l Etat 239
Lasne-Chapelle-Saint-Lambert, 1380

Aveve Hobby Vert Baulers

Chee de Bruxelles 193
Baulers, 1401

Aveve Hobby vert Perwez

Chaussee de Wavre 13
Perwez, 1360

Aveve Hobby Vert Waver

Avenue des Princes 30
Waver, 1300

Aveve Kerkaert Andre

Schorestraat 29
Leke, 29

Aveve Rousseau-Lazard

Chaussee de Wavre 161
Lathuy, 1370

Aveve Voets Marc SPRL

Chaussee de Tournai 355
Lier, 7812

Oh'Green Louvain-la-Neuve

1-3, Rue du Génistroit (N4)
Louvain-la-Neuve, 1348

Serralux

Chaussée de Charleroi 42
NIVELLES, 1400

Serres Pussemier

Chaussée De Nivelles, 626 B
Buzet, B-6230