Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Kerstshow

Bij Oh'Green Sint-Katelijne-Waver in Sint-Katelijne-Waver kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow bezoeken bij Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Oh'Green Sint-Katelijne-Waver heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Oh'Green Sint-Katelijne-Waver.

Wilt u weten of Oh'Green Sint-Katelijne-Waver in Sint-Katelijne-Waver de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Oh'Green Sint-Katelijne-Waver? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Oh'Green Sint-Katelijne-Waver in Antwerpen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Oh'Green Sint-Katelijne-Waver in Sint-Katelijne-Waver.

Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Mechelsesteenweg 146
Sint-Katelijne-Waver, B-2860

+32 (0) 15 56 91 91info.skw@ohgreen.eu