Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Kerstverlichting

Bij Oh'Green Sint-Katelijne-Waver in Sint-Katelijne-Waver kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Oh'Green Sint-Katelijne-Waver hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Oh'Green Sint-Katelijne-Waver.

Kerstverlichting kopen bij Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Oh'Green Sint-Katelijne-Waver in Sint-Katelijne-Waver de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Oh'Green Sint-Katelijne-Waver zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Oh'Green Sint-Katelijne-Waver in Sint-Katelijne-Waver helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Oh'Green Sint-Katelijne-Waver

Mechelsesteenweg 146
Sint-Katelijne-Waver, B-2860

+32 (0) 15 56 91 91info.skw@ohgreen.eu