Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Dag van de Klant zaterdag 27 september

24 September 2014
Dag van de Klant zaterdag 27 september

Dag van de Klant 2014

Op zaterdag 27 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.000 zelfstandige ondernemers. Met een warme glimlach en een kleine attentie zullen opnieuw 2 miljoen klanten in de bloemetjes gezet worden. UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers, en de Vlaamse Overheid willen op die manier klantvriendelijk ondernemerschap onderlijnen.

In meer dan 100 steden, gemeentes en dorpen zal de Dag niet ongemerkt voorbij gaan. Animatie en muziek zullen de straten inkleuren. Handelaars en ondernemers zullen er de klant extra verwennen. Met een roos, een doosje ‘neuzekes’ of een andere leuke attentie.

Beveren, Geel, Genk, Tienen en Torhout worden de uitvalsbasis van de 27ste Dag van de Klant. Van hieruit gaat de Dag van de Klant 2014 in de ether en land er letterlijk en figuurlijk met het Dagcircus.
 
Lekker dichtbij” is ook dit jaar het thema van de Dag van de Klant. Iedereen kent wel de kapper, de buurtsuper, of dé confectiewinkel uit zijn buurt. En toch rijden we kilometers in het rond om in een anoniem shopping centrum inkopen te doen.
 
Neem voor meer informatie over de Dag van de Klant 2014 een kijkje op de website van de Dag van de Klant.
 
Volg TuincentrumOverzicht.be voor meer leuke artikelen en tips!
 
Wilt u meer tuintips, tuinnieuws en andere leuke tuinartikelen van TuincentrumOverzicht.be ontvangen volg ons dan op Facebook of Twitter!
 

Bron: UNIZO Dag van de Klant