Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kamerplanten assortment Aveve van Schepdael BVBA

Kamerplanten

Bij Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Aveve van Schepdael BVBA in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Aveve van Schepdael BVBA in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Aveve van Schepdael BVBA

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve van Schepdael BVBA

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Aveve van Schepdael BVBA zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve van Schepdael BVBA

Boekhoutstraat 20
Pepingen, 1670

+32 (0)2 356 43 82vanschepdael.bvba@aveve.be