Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstshow assortment Aveve van Schepdael BVBA

Kerstshow

Bij Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow bezoeken bij Aveve van Schepdael BVBA

Aveve van Schepdael BVBA heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Aveve van Schepdael BVBA.

Wilt u weten of Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve van Schepdael BVBA

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Aveve van Schepdael BVBA? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Aveve van Schepdael BVBA in Vlaams Brabant. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Aveve van Schepdael BVBA in Pepingen.

Aveve van Schepdael BVBA

Boekhoutstraat 20
Pepingen, 1670

+32 (0)2 356 43 82vanschepdael.bvba@aveve.be